Skriv för oss

Utvalda postbilder Skriv till oss - Skriv för oss

Om du är intresserad av spelmaskiner, musik och liknande så är det dags att utforska nya saker och börja skicka in dina artiklar till Mello Tronen. Du kan också bidra genom att sända förslag på hur vi kan förbättra vårt innehåll, få nya och bättre idéer och ett stabilare uppladdnings-schema med mera.

Du är en viktig del i den här maskinen som kallas Mello Tronen, och med din hjälp kan den här sidan bli bättre och ha en chans att sprida vårt budskap till hela världen.

Därför har vi skapat den här delen. Nu kan du som besökare få en chans att bli en av oss, författare och bli en del av Mello Tronen teamet genom att hjälpa oss att välja bättre idéer från en ny synvinkel.

Tycker du om spelautomater, musik och skulle du vilja försöka bli en del av teamet? Gör dig bekväm, sätt dig ned och börja skriv en artikel på 400-ord om spelmaskins-världen, dess relation med musikscenen och hur det är relaterat till att folk slappnar av.

Vi skulle verkligen uppskatta det och vi kommer göra det mesta av dina idéer med hjälp av våra redaktörer och författare. Oroa dig inte, de kommer ta väl hand om dig.

Börja med att skriva om allt du vet och tycker om det här ämnet, dela din syn angående dessa ämnen. Bli relevant genom att skriva bra och intressanta artiklar för tidningen.

Sedan är det viktigt att du kan hantera kritik för att ta skrivandet till nästa nivå och bli bättre. Det är det enda sättet du kan bli bättre på och hjälpa oss hålla och till och med höja vår standard.

Sedan kommer du bli känd online när din artikel blir publicerad. Dela allt innehåll Mello Tronen har för alla och allt detta kan göras från ditt hem. Vad väntar du på?

Betalning och ersättning kommer diskuteras mer genom mail efter att du skickat in din artikel. Vi kommer sätta upp ett schema där vi förväntar oss att du skickar dina artiklar varje vecka.

Intresserad? Börja skriv för oss!