Crazed Robots’ Party – Testa Wild-O-Tron Spelautomat

Utvalda postbilder Crazed Robots Party Träff Wild O Tron Slot Machine 900x280 - Crazed Robots' Party - Testa Wild-O-Tron Spelautomat

När det kommer till konceptet bakom en spelautomat och hur originellt det är finns det olika spelautomater som man kommer och tänka på som har unika egenskaper och en annan spelstil än de andra automaterna.

Med modernare teknik som hjälp har vi haft intressanta idéer och koncept som ligger i grund för våra favorit spelautomater. Nu förtiden har vi online automater som har de konstigaste koncepten och teman, men på något sätt fungerar de och är väldigt roliga också.

Men idag presenterar vi en ny idé när det kommer till spelautomater, en idé som är intressant och fungerar grymt, utan vidare presentation presenterar vi ”Wild-O-Tron”.

Satsa med Wild-O-Tron

Många spelautomater är ganska komplicerade att använda när du är en nybörjare, medans andra är enklare att använda, Wild-O-Tron är en av de enklare.

Bara genom att lägga ett mynt på värde knappen, kan du lägga ditt bet som kan vara lägst 0,01 och högst 10, det är ett enkelt koncept som alla förstår från första gången de spelar.

Om du är en av de spelarna som alltid satsar högst och du är trött på att använda knappar för att satsa har Wild-O-Tron en ny funktion som gör det möjligt för dig att lägga ett max bet genom att bara trycka på en knapp.

Special effekterna bakom Wild-O-Tron

Temat på den här spelautomaten är fantastiskt, det är baserat på en framtids inspirerad stil och har robotar som logo och symboler. De flesta bonusarna och egenskaperna leker med iden om ett framtida utopi och avancerade robotar.

Men den mest intressanta egenskapen Wild-O-Tron har är att deras bonus kan slumpmässigt aktiveras av ett spin, om det här händer, har du möjlighet att ändra sex robotar till chanskort, vilket innebär att det kan bli en bra runda för dig.

Wild-O-Tron och Belöning

En funktion som Wild-O-Tron inte har är att den inte erbjuder fria spins, men den erbjuder något ännu bättre och det är möjligheten att vinna upp till 300 mynt på ett spinn.

Genom att satsa stort kan du dubbla din belöning och tjäna en stor summa mynt genom endast ett spin, så antingen förlorar du ett spin eller går hem med massor av mynt.

Wild-O-Tron är här för att stanna! Det är en grym spelautomat med ett fantastiskt tema, blinkande ljus och animationer, vilket är rekommenderat för alla som verkligen gillar att spela på spelautomat eller vill ta del av en robot och framtids inspirerat äventyr medans man tjänar pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *