Om

Utvalda postbilder Om - Om

På Mello Tronen vet vi, att ha roligt är lika enkelt som att spinna en spelautomat och se sina problem spinna iväg med symbolerna på hjulen.

Och jag, Ari Pacheco, grundare och skapare av den här sidan är säker på att den bästa kombinationen för att slappna av är genom att skapa en bekväm och avslappnade stämning genom att lyssna på musik.

Jag upptäckte detta när jag studerade på gymnasiet och en lärare började dra sig undan och verkade nedstämd och för stressad för att ens prata med en 16 år gammal tjej som jag.

Senare fick jag reda på att hon hade problem i sitt äktenskap, och inte klarade av att hantera detta då hon senare blev spelberoende och hennes problem blev värre tills hon slutligen lämnade skolan för något annat jobb.

Det gjorde mig väldigt ledsen, eftersom hon var en av mina favoritlärare, men eftersom jag inte visste hur jag kunde hjälpa henne, inspirerade det mig att börja studera psykologi och försöka förstå hjärnan och hur man kan lugna ner den för att ha ett bättre liv.

Även fast jag inte stöttar spelberoende på något sätt, kan det hjälpa att släppa på stress som man byggt upp. När man spelar lite bra musik samtidigt är det ännu bättre, musik som får en att minnas bra stunder i livet.

I den här tidning kommer du få den bästa kombinationen av dessa två, och anledningen för mina studiesessions på universitetet: spelautomater, musik och bra ljudeffekter. En grym kombination.

Från spelautomater med musik teman med allt från de bästa albumen till moderna och framtida tappning av Wild-O Tron, en bra maskin som ser ut att vara baserad på Tron filmen.

Välkommen till Mello Tronen!