3 Spelautomater med musiktema som vi aldrig kommer glömma

Utvalda Posta bilder 3 Musikteater Slots Vi glömmer aldrig 900x280 - 3 Spelautomater med musiktema som vi aldrig kommer glömma

Musik får oss ofta att komma ihåg olika delar av vårt liv, det finns massor av sånger vi kommer ihåg bara för att de var med i en film eller spelades i din omgivning.

Spelautomat-tillverkare älskar att skapa det med maskiner – att få användarna att känna sig välkomnade och nostalgiska är det bästa för att försäkra sig om att användarna kommer älska spelautomaten.

Här kommer vi upptäcka några av de bästa klassiska spelautomaterna med musik teman som vi aldrig kommer att glömma. Lär dig med om dem genom att läsa den här artikeln.

Guns N’ Roses Spelautomat

Vi vet att du förmodligen hör melodin till ‘Sweet Child O Mine’ i ditt huvud bara genom att läsa bandets namn.

I den här spelautomaten, kommer du få chansen att höra några av de största låtarna från bandet medans du spelar för att vinna fler spins, priser och få tillgång till flera spelfunktioner.

Featured Postbilder 3 Musik Themed Slots Vi kommer aldrig glömma Guns N Roses Slot Machine - 3 Spelautomater med musiktema som vi aldrig kommer glömma

Den övergripande designen är ganska avant-gard för att vara den första spelautomat med rocktema. Alla typsnitt och teckningar är relaterade till bandet och till rock livsstilen med massor med rosor överallt.

Jimi Hendrix’s Spelautomat

Är du redo att ha kul medans du lyssnar på en av de bästa gitarristerna genom tiderna medans du vinner mynt och bonusar på en av tidernas mest legendariska spelautomater? Jimi Hendrix är här för att stanna i våra liv med den här spelautomaten.

Utvalda Posta bilder 3 musikteater Slots Vi glömmer aldrig Jimi Hendrixs spelautomat - 3 Spelautomater med musiktema som vi aldrig kommer glömma

Den har fem hjul och massor av kombinationer för att vinna små och stora priser och fler chanser att spinna hjulen. Om det är fler än tre röda gitarrer på skärmen, får du gratis spin och mer.

‘King of Pop’, Michael Jackson’s Spelautomat

Den här spelautomaten innehåller allt roligt, glamoröst och musikaliskt som Michael Jackson hade genom hela hans liv. Och nu, kan du uppleva samma sak medans du spelar och spinner hjulet i detta spel.

Michel Jacksons signaturlook med svarta skor och vita sockor, till den vita glittrande handsken han använde, hans solglasögon och även hans svarta hatt används som symboler för att spinna hjulen.

En bild på Michaels ögon som säger ´Jackpott´ kommer komma upp när du är nära att vinna.

Sätt dig bekvämt, lyssna på bra musik och vinn mynt på det bästa spelautomaterna med musiktema som även tar dig på en nostalgi resa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *