Musik att Spela till: 5 Album för Spelautomat-Spelare

Utvalda Postbilder Musik att spela till 5 album för spelautomater 900x280 - Musik att Spela till: 5 Album för Spelautomat-Spelare

När du spelar ett spel kan du kanske känna dig spänd, nervös eller att du inte kan slappna av. För de stunderna är det viktigt att ha rätt sång att lyssna på. De här sångerna och albumen kan hjälpa dig att slappna av och då är det större chans att du vinner jackpoten.

Det här är en lista med de bästa albumen att lyssna på medans du spelar, kom ihåg att det är en rolig och spännande aktivitet. Det är ett bra sätt att slappna och inte fokusera på något annat än musiken och oddsen för att vinna. Den här sammansättningen är för alla rockälskare därute.

Utvalda posta bilder musik för att spela till 5 album för spelautomater Motorheads Spadeas - Musik att Spela till: 5 Album för Spelautomat-Spelare

Motorhead’s Ace of Spade

Ace of Spades är ett album av Motorhead som släpptes 1980. Den mest kända låten har samma namn som albumet och handlar om en spelare som lever ett farligt liv och älskar att spela spel.

Andra sånger som ”Love Me Like A Reptile”, “Shoot You in the Back” och “Live to Win” finner du på omslaget av albumet där alla bandmedlemmar är klädda i gamla western kläder i öknen.

The Clash’s The Card Cheat

Det här är ett minnesvärt album av punk bandet The Clash, som släpptes 1979. Albumet heter ”London Calling”. Det här albumet skapades när musikerna uppmärksammande post-punk och ny wave musik.

En klassisk sång för den som spelar är “The Card Chest” och i sånger sjunger de: ‘with a card up his sleeve, what would he achieve?’

Utvalda posta musik för att spela till 5 album för spelautomater Återförsäljaren av Stevie Nicks på 24 karat guld - Musik att Spela till: 5 Album för Spelautomat-Spelare

The Dealer, av Stevie Nicks på 24 Karat Gold

Albumet 24 Karat Gold spelades in i Nashville av Stevie Nicks. Från 1969 har Nick varit välkänd som en briljant sångskrivare. En av de bästa sångerna för alla spelare var ”The Dealer” som också är en väldigt vacker sång.

Utvalda posta musik för att spela till 5 album för spelautomater Desperado av örnarna - Musik att Spela till: 5 Album för Spelautomat-Spelare

Desperado, av The Eagles

Desperado är lite mer av ett countryalbum och släpptes i 1973 av The Eagles. Det var ett samarbete mellan Don Henley och Glenn Frey. ”Desperado” som sång har flera poker referenser som ‘don’t you draw the queen of diamonds’.

Det var för den här typen av text som alla spelare började älska den här sången.

Kenny Rogers’ The Gambler

Det sjätte studioalbumet av Kenny Rogers släpptes i 1978. Den mest populära sången är ”The Gambler” och den är perfekt för spelare, eftersom den berättar om en sångare som får råd från en professionell spelare.

Det här är något som du kan applicera på ditt liv om du lyssnar på texten noggrant. En annan känd låt från albumet är ”She Believes in Me”.

Det är möjligt att hitta bra musik på alla dessa album och glöm inte att de här är några av de bästa albumen från prisade artister,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *